Шановні батьки!

2021-12-03

Шановні батьки!

Дирекція, педагогічний та учнівський колективи стурбовані великою кількістю випадків травмування і загибелі дітей під час нещасних випадків. В зимовий період особливо різко зростає ймовірність трагічних випадків через небезпечне поводження на вулицях та на льоду, а також з газом, пустощі дітей з сірниками, порушенням правил експлуатації електричних та обігрівальних приладів тощо.

Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще там, де на кожному кроці на них чатує небезпека. Діти не завжди відчувають її, а тому часто стають жертвами незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків.

Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи, на власному прикладі, обережність у поводженні з вогнем, газом, побутовою хімією, ліками, електричними приладами. Не залишайте дітей без нагляду, ховайте від них сірники, не дозволяйте користуватись обігрівальними та електроприладами без нагляду! Знайдіть декілька хвилин на цікаву, відверту розмову з дітьми про необхідність поважного ставлення до правил особистої безпеки, навчіть її вірним діям на випадок побутових надзвичайних подій. Пам'ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А для того, щоб неочікувана мить не стала початком великої біди, необхідно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Нині, в складних умовах епідеміологічної ситуації ми разом маємо зробити все можливе для забезпечення ефективності освітнього процесу, дотримуватися основних заходів безпеки: масковий режим, соціальне дистанціювання, миття рук. Просимо бути відповідальним та не направляти до школи дітей з будь якими ознаками захворювання.

Це варто зусиль!

Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нашого вміння навчити їх правил безпеки, а телефон служби порятунку – «101»!

Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi